[ad_1]

یکی از جاهایی که من دوست دارم به اویختن در ژاپن است که در “izakayas” (مغازه ها و یا موسسات که در خدمت نوشیدنی, نوشیدنی های الکل و نیز در خدمت مواد غذایی است. Izakayas همه جا هستند و اغلب تمام شب باز. انواع غذا در منوی خود را در لیست نیست به عنوان طولانی نسبت به معمولی رستوران اما آنها تخصص خود را.

مورد علاقه من izakaya واقع شده است و فقط چند بلوک دورتر از آپارتمان من و آنها را کاملا یک لیست طولانی از منو نسبت به دیگر izakayas که من می دانم. من اغلب شام وجود دارد چون من عاشق مواد غذایی, فضای دوستانه و قیمت مناسب از مواد غذایی و نوشیدنی است.

یکی از مورد علاقه من در izakaya گوشت خوک است kushiyaki. اصطلاح “kushi” به معنی سیخ “yaki” به معنی کبابی و “بوتا” به معنی گوشت خوک. من معمولا در مورد غذا خوردن هشت kushiyaki هر زمان من وجود دارد همراه با برخی از “به خاطر” (ژاپنی شراب برنج) و یک یا دو فنجان برنج.

گوشت خوک kushiyaki است و نه منحصر به فرد تنها به izakayas است اما همچنین یک باربیکیوی مورد علاقه. آنها نیز به فروش می رسد در مواد غذایی آماده شده و یا پخته شده اما ساخت و پخت و پز گوشت خوک kushiyaki توسط خودتان در خانه این است که سخت به انجام است.

گوشت خوک Kushiyaki (برای دو نفر)

مواد لازم:

ترشی

– یک قاشق غذاخوری ژاپنی, سس سویا

– 1/4 قاشق چای خوری فلفل

– دو قاشق غذاخوری برنج ژاپنی شراب (خاطر)

– 1/4 قاشق چای خوری پوست کنده و خرد شده سیر

– 400 گرم گوشت خوک

– یک یا دو فلفل سبز

– یک فنجان قارچ

– یکی از پیاز

– باربکیو چوب

آماده سازی:

– برش گوشت را به تکه های کوچک

– برش فلفل سبز نصف و حذف دانه ها و رگ شستشو و برش به سه ماهه.

– پوست کندن پیاز و برش به سه ماهه.

– استیک گوشت و پیاز و قارچ و فلفل سبز به BBQ استیک در متناوب patten.

– سرکه تمام مواد تشکیل دهنده

– برای طبخ محل تمام مواد در کوره در کنار هم و به نوبه خود آنها را در اطراف به طور منظم.

– در حالی که پخت و پز درخواست یک لایه نازک از ترشی سس با استفاده از یک قلم مو آشپزی.

بهترین خدمت با برنج و سالاد تازه.

این دستور که من ژاپنی همسایه که همچنین یک دوست خوب از من به من آموخت که ما گوشت خوک kushiyaki در خانه اش. مواد تشکیل دهنده سخت برای پیدا کردن تهیه آسان است, پخت و پز سرگرم کننده است به خصوص اگر شما یک بطری خاطر در کنار شما. لطفا سعی کنید این دستور غذا را خوشمزه, من مطمئن هستم که شما از آن لذت ببرید.

[ad_2]

infoadminturk

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.