[ad_1]

Sapin-sapin بسیار قدیمی, فیلیپینی, ظرافت است که از نسلی به نسل. آن را نشات گرفته از ابرا استان در بخش شمالی فیلیپین. از آنجا که از آن شده است در اطراف برای سال, آن است که خود توضیحی چرا چندین نسخه در حال حاضر در حال گسترش در سراسر کشور است.

در حال حاضر شما را پیدا خواهد کرد sapin-sapin تقریبا در همه جا از محیط های اغذیه فروشی مدرسه, به, فیلیپینی, رستوران ها و مغازه های کیک. این نسخه ای که من دارم با شما به اشتراک گذاشته است که یک دستور العمل داده شده توسط مادر بزرگ من به من مادر. و بله, من مامان مشترک آن با من. بنابراین لذت بردن از پخت و پز. sapin-sapin!

مواد لازم:

  • 2 فنجان آرد برنج (خیس در 1½ فنجان آب)
  • 2 فنجان شکر سفید
  • 2 نارگیل (5 فنجان شیر نارگیل)
  • نیم کیلو اوبه (مقایسه آب پز له شده و تیره و تار)
  • ½ قاشق چایخوری پودر anis

روش پخت و پز:

  • برای لایه مخلوط 1½ فنجان ضخیم شیر نارگیل (برای اولین بار استخراج) ½ فنجان آرد برنج و 2/3 فنجان شکر. به بقیه آرد برنج اضافه کردن باقی مانده شیر نارگیل و شکر و anis. به خوبی هم بزنید. تقسیم و مخلوط را در دو بخش است. مخلوط یک قسمت با اوبه مورد استفاده قرار گیرد برای لایه میانی. استفاده از بخش دیگر برای لایه های پایین. اضافه کردن رنگ زرد رنگ آمیزی مواد غذایی به نور زرد مخلوط.
  • جوشاندن آب در یک carajay (ظرف بزرگ) و یک کشتی بخار بامبو با ضخامت پارچه بریزید و روی آن ¾ فنجان صورتی مخلوط برای لایه های پایین. پوشش carajay و بخار مخلوط تا شرکت. بریزید و روی اولین لایه اوبه مخلوط و بخار دوباره. زمانی که شرکت پور بیش از اوبه لایه مخلوط به صورت لایه و بخار دوباره. زمانی که شرکت حذف از بخار. اجازه می دهد تا خنک شود. برش به ½ اینچ قاچ.
  • ترتیب بر روی صفحه گرامافون پوشیده شده با برگ موز و خدمت می کنند.

[ad_2]

infoadminturk

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.