امیر می گوید: “شما هرگز نمی توانید طعم و مزه از کشمیری مواد غذایی در دهلی نو”. من برافروخت و می خواستم به دانستن دلیل آن است. من شنیده مردمی از دره یاد من دوباره و دوباره که کشمیری سبزیجات و غذاهای هرگز نمی تواند هر جای دیگر یافت دیگر از کشمیر. من همیشه introspected در این و می خواستم به دانستن بیشتر در مورد کشمیر مواد غذایی است. این به من منجر به دانستن چیزهای مختلف در مورد کشمیری آشپزی دستور غذاها غذاهای سبزیجات و ادویه جات ترشی جات و غیره.

از غذاهای واقعی از کشمیر است که به رسمیت شناخته شده از طریق ادویه جات ترشی جات مختلف است که اضافه شده به غذاهای مختلف. من می دانستم که هرگز این واقعیت هر چند من طعم بسیاری از کشمیری ظروف. یک روز خوب بانوی-من مهمان من کشمیر-نمایش محتویات کیسه. او گفت: “این ادویه جات ترشی جات و یا masalas از سرزمین کشمیر. آنها منحصر به فرد خود را در طعم و مزه و عطر و طعم. زمانی که من خواهد بود پخت و پز در آشپزخانه شما, من می خواهم شما را به درک آن بسیار با دقت”. “رام” من فکر می کردم.

او دست مرا بسته های مختلف به طوری که آنها ممکن است پر شود در کوزه و به درستی ذخیره می شود. او باز بسته کرد و گفت: “این است که به نام PUDINI”. او ریخت و آنها را در کف دست او را و از من خواست تا آنها را بو کنند. آن را خشک برگ نعناع. آنها بوی بسیار قوی. او افزود: “من خریداری این برگ ها در فصل تابستان و خشک آنها را در خورشید است. هنگامی که آنها در حال خشک من استفاده از آنها در چند ظروف در طول ماه های زمستان”. عالی بود و من کنجکاو به دانستن ظروف که در آن آنها اضافه شده است.

او را برداشت تا بسته. آن را به نام KOSHUR MARTSIVAGUN یا KOSHUR MARCHWAGAN. این است که در غلاف فرم. آن را پودر و مورد استفاده در آشپزخانه. بسیار مهم است که مواد تشکیل دهنده برای بسیاری از غذاهای جایی که پودر فلفل اضافه شده است همراه با گوجه فرنگی به خودنمایی و قرمز رنگ است. آن چیزی است اما قرمز کشمیری پودر فلفل. آن را کاملا قرمز رنگ است. او گفت که این پودر فلفل بسیار تند آن می افزاید معمولی قرمز رنگ برای ظروف.

بعد ادویه بود DALCHINI و یا دارچین. آن را منحصر به فرد بو و اضافه شده است در برخی از ظروف برای دریافت این ویژه عطر و طعم. آن را اضافه نمی کند در تمام غذاهای کشمیری خوردم. تنها غذاهای خاص و نوشیدنی نیاز به این ادویه. من آمد به می دانم که آن را در اشکال مختلف-

یک) تکه های بزرگ از دارچین

ب) قطعات کوچک دارچین

ج) پودر دارچین

d) دارچین اضافه شده به طور مستقیم به آب جوش

e) دارچین سرخ شده در روغن یا روغن حیوانی(چربی های اشباع شده در کره)

f) روغن گرم شده و خارج شده از آتش و سپس قطعه دارچین و یا پودر اضافه شده به روغن

g) نم نم پودر دارچین بیش از ظرف و روغن داغ ریخته است بیش از آن

من تحت تاثیر قرار گرفته بود با این نکات ساده است که واقعا به طعم های مختلف برای همان ادویه در غذاهای مختلف.

دیگر ادویه در خط میخک. آن را به نام رنگ یا LAUNG. یکی می تواند افتراق آن را در اندازه و بوی. گاهی اوقات حتی رنگ اصلی تفاوت بین KOSHUR رنگ و دیگر میخک موجود در هند است. آن نیز استفاده می شود به روش های مختلف درست مثل دارچین.

زردچوبه نیز استفاده می شود به طور گسترده ای در کشمیری ظروف. آن را به نام LAIDER. من با مشاهده تفاوت در دو سایه از رنگ زرد. این koshur laider است کمی بیشتر ظریف زرد رنگ است. پودر زردچوبه موجود در دیگر ایالت های هند است زرد رنگ است. اسلامی koshur غذاهای استفاده نمی laider در تمام ظروف. اما آن را به اضافه سبزیجات و حبوبات و محصولات گوشت در حالی که آنها در حال پخته در آب است.

دانه زیره سبز است به نام ZEER یا Z’UER در زبان کشمیری. دو رقم وجود دارد از آن در دسترس در بازار و آنها

الف) قهوه ای نازک و باریک دانه

و

ب) قهوه ای و کمی ضخیم دانه

بر خلاف دیگر شمال هند غذاهای از هند, این دانه ها اضافه می شوند در همه koshur ادویه کاری یا biryanis. استفاده از آنها محدود است در استفاده از. جدا از این دانه یک تنوع بیشتر است و در حال حاضر استفاده می شود به طور گسترده ای در Koshur اسلامی مواد غذایی است. آنها عمیق سیاه رنگ است. آنها دارای متمایز بو و طعم و مزه. آنها گران هستند ، اینها به نام شاهی ZEERA. به عبارت دیگر آنها محدود به غنی و غذاهای خاص است.

یک ادویه بیشتر بود را به من نشان داده. آن را به نام بعد یک’EUL. آن را سیاه و هل. آن استفاده می شود در بسیاری از Koshur اسلامی خوردم. دوباره راه های مختلفی وجود دارد که در آن استفاده شده است. از آن استفاده نمی شود در اعداد بزرگ است. من مشاهده کرده اند کشمیری زنان با استفاده از یک یا پنج عدد است. آن را قطعا فوق العاده و عطر و طعم به ظروف. من درک آن را به عنوان شروع کردم به پخت و پز بیشتر و بیشتر از کشمیری ظروف در خانه است.

یکی دیگر از ادویه های رایج به کشمیر و دیگر شمال هند متحده است. بله, آن است که KASOORI METHI. آن است که چیزی جز برگ شنبلیله خشک. من شگفت زده برای دیدن و استفاده از آنها در koshur اسلامی ظروف. دوباره این برگ ها محدود به چند غذاهای تنها. آنها واقعا اضافه کردن این عطر بسیار عالی به ظرف و لحظه ای به آن اضافه شده است می توان بوی آن معمولی عطر در تمام خانه. من تشخیص بوی آن بلافاصله. یک نکته که من یاد گرفتم در مورد استفاده از این ادویه است که از برگ های خشک باید خرد و از هم پاشیده بین دو کف دست و پاشیده به طور مساوی بیش از ادویه کاری و پوشش ظروف و یا غذای مرکب از گوشت وارد فورا. این می افزاید: یک بوی خاص و به ظرف.

بانوی برداشت بسته و به من گفت که این ادویه بسیار ویژه است. در واقع این رشد به خصوص در کشمیر. آن را به نام زعفران یا کنگ یا ZAFRAAN. آن است که روح koshur خوردم. آن اضافه شده است و در مواد غذایی مختلف غذاهای و نوشیدنی ها نیز می باشد. آن زرد رنگ است. در واقع من آمد به می دانم که برای شناسایی صحت آن از Rajoun(یکی از کشمیری دوستان). او در زمان چند رشته زعفران قرار داده و آنها را در دهان خود. پس از چند ثانیه او دهان خود را باز کرد و از من پرسید اگر من می تواند برخی از رنگ یا نه. اگر این رنگ در حال حاضر در نوک زبان و سپس زعفران معتبر است توسط طبیعت است. در غیر این صورت آن است.

دیگر بسته بود پر از پشته از گل های خشک شده. آن را به نام MAWAL در زبان کشمیری. این خشک خروس شانه گل. من استفاده می شود برای تهیه مرغ کاری. اما من متقاعد شده توسط رنگ از ظرف. خانم جای من به من اطلاع داد که یکی باید اضافه mawal به غیر گیاهی ظروف برای دریافت نمونه قرمز رنگ را در ظرف. که راز پشت رنگ قرمز در حال حاضر در برخی از مرغ یا گوشت گوسفند ظروف.

لحظه ای که من دیدم محتویات بسته من فریاد در بالای صدای من به رسمیت شناخته شده و آنها را به تخم گشنیز. اینها به نام DHANIWAL. مهمان من به من گفت که dhaniwal استفاده می شود در روش های زیر-

الف) برگ گشنیز تازه

ب) خشک شده گشنیز

ج) خشک شده و برگ گشنیز

د) پودر تخم گشنیز

ذکر شده در بالا انواع استفاده می شود برای آماده سازی غذاهای مختلف در کشمیر. برگ تازه دارای فوق العاده بو. مشاهده کردم که این برگ ها نمی خرد شده و یا برش را به قطعات ریز با چاقو و یا هلی کوپتر. آنها به سادگی شکسته به سه قسمت و اضافه شده به ظروف(بدیهی است پس از شستن ارتوپدی در زیر آب در حال اجرا).

مطالب زیر را بسته بودند و نور قهوه پودر. به من گفته شد که این نام SONTH یا SHOUNT. آن چیزی است اما خشک و پودر زنجبیل. آن است که معمولا با استفاده از ادویه در دره کشمیر. دوباره حضور خود را به راحتی شناسایی شده و اضافه شده به غذاهای خاص تنها. این ادویه منحصر به فرد یافت و مورد استفاده در کشمیری غذاهای. آن است که مورد استفاده توسط هر دو کشمیری اسلامی و هندو مردمی است.

دیگر ادویه که به طور گسترده در اصل کشمیری مواد غذایی است BAEDYN. این است که پودر دانه رازیانه. کشمیری هندوها استفاده از هر دو جامد و پودر شکل دانه رازیانه. اما کشمیری اسلامی مردمی و استفاده از آن تنها به شکل پودر. این قطعا افزایش طعم و مزه و بوی به ظرف.

سبز هل همیشه ذخیره می شود و در حال حاضر در کشمیری آشپزخانه. این به طور گسترده ای در بسیاری از ظروف غذا و نوشیدنی است. آن را به نام یک’EUL. من مشاهده نشد پودر فرم از آن استفاده می شود توسط مردمی است. آن را خرد کرده و دانه ها را به سادگی اضافه شده به ادویه کاری و یا برنج و اقلام است. Koshur یک’eul کمی بلند و باریک در شکل.

برای من تعجب من در بر داشت آلوچه استفاده کشمیری ظروف. آن را به نام TAEMBER. آن است که دارای مزه تند و اضافی که شکاف به ظروف. آن است که دیده می شود در قفسه های آشپزخانه. آن است که معمولا اضافه شده در gravies و خمیر استخراج شده از چوب.

Praan است دیگر, ویژه ادویه کشمیری اسلامی آشپزخانه. آنها کاملا متفاوت از نوع پیاز در دسترس به طور انحصاری در کشمیر. من آمد به می دانم که آنها بسیار گران قیمت هستند و به راحتی در دسترس در دره نیز می باشد. آن است که بسیار بوی متمایز است. این است که به خصوص مورد استفاده در WAZWAAN. آن نیز به نام موسیر.

ZERESHK یکی دیگر از ادویه کشمیر. آنها انواع توت ها توت و استفاده در چند غذاهای خاص است. من مطمئنم که این دانه ها به طور گسترده در فارسی ظروف. بنابراین فهمیدم که اینها استفاده می شود به خصوص اسلامی مردمی از کشمیر و نه از مسلمانان. استفاده از آن محدود به غذاهای خاص تنها.

جدا از این ادویه جات ترشی جات کشمیر دیگر کمتر شناخته شده ادویه جات ترشی جات به شرح زیر است-

الف) دانه های کنجد

ب) دانه های خشخاش

ج) دانه های انار

د) خشک شده قرمز رنگ انار

این به طور گسترده ای مورد استفاده در آشپزخانه. اما خود را اضافه شده به غذاهای خاص در حال حاضر و شناخته شده تنها تعداد کمی از زنان تنها.

infoadminturk

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *